Skip to main content

And I Found You (Part 1)

"Yes, she is my best friend and yes, sometimes we have problems, sometimes we fight, sometimes we laugh, sometimes we cry. I know everything about her and she knows everything about me. An even though we have defects, we love each other ..."


Knowledge can't replace friendship. Since I met you 7months ago, I felt so appreciated by listening to your stranging stories. I know, its to early to make this. And even though we are different, I know we can be best friend together. 

You're always closed about Indonesian things (and sure is 'cause you are Indian) so everytime I talk about what happen in Indonesia, you always don't know what I'm talking about. You always tell me about your billiard game with another classmates in campus. You always tell me about little things at another person like their white skins,  their clothes, their vehicles and many more.

And I hate when you said that you're a poor girl just because you have black skin. You always envy with another girl who has white skin. Yeah, It's because you are an Indian Girl. You supposed to be grateful. You're beautiful in your way. You have sharp noise, you have a beautiful eyes, and actually you're a pretty girl.

Can you see me? I'm short. I'm ugly. I'm fat. I'm poor. But, I always try to grateful to my GOD.

(to be countinue)

Comments

Popular posts from this blog

Mall-Mall yg Dapat Dijangkau Dengan Commuter Line

“Murah dan nggak macet.”
Ini adalah prinsip gue dalam memilih sarana transportasi umum di Jakarta. Ke mana pun dan sejauh apapun jaraknya, selama bisa dijangkau dengan Commuter Line, gue akan selalu siap walau dalam kondisi apapun termasuk jika keadaan memaksa gue untuk pergi seorang diri. Ke kantor, ke kampus, ke terminal, ke pasar, atau pun ke rumah temen, gue akan selalu mencari stasiun terdekat dari tempat yang ingin gue tuju.

Kenalan sama ISI 2012 Yuk!

Tak kenal maka tak sayang.
Sebelum gue lanjutkan cerita trip gue ke MY – THAI Day 2, alangkah baiknya kalian baca ini dulu.
Di MY – THAI Trip Day I pasti kalian bertanya-tanya, siapa sih ISI 2012 itu? Siapa sih para penyabun itu? Siapa sih tim cewek-cewek? Siapa sih Sir Gufron? Siapa sih yang ngendarain kereta monorailnya?
Nah di sini gue bakal ngenalin apa dan siapa ISI 2012.

MY – THAI Trip Day 2, Welcome to Hat Yai!

Hai!
Udah penasaran banget sama cerita MY – THAI Trip hari keduanya? Udah penasaran banget gimana tingkah gue naik sleeper train? Udah penasaran banget gimana kesemutannya gue duduk di bangku kereta selama 12 jam? Udah penasaran banget sama orang-orang macam apa yang gue temuin di sleeper train? Udah penasaran banget sama larangan di sleeper train? Udah penasaran banget sama..... /plak Ini ditampar karena kelamaan.